Fotograf Søren Skov

Velkommen til Fanø Marathon

Fanø Marathon 2024 
løbet med panoramaudsigt og afholdes lørdag, den 10. september kl. 10.00 med start ved Fanø Hallen, Stadionvej 11, Nordby, 6720 Fanø. Tilmeldinsgfrist: 7. juli 2016. Der er forsta  ledge pladser. 

Efter et fantastisk løb i 2015 med glade løbere og frivllige hjælpere, er det en fornøjelse igen at kunne udbyde Fanø Mararthon 2016. Løbets formål blev til fulde opfyldt og det viste sig, at sammenhold og fællesskab om de gode oplevelser, er noget af det bedste vi har.

Lad billederne tale for sig selv.     

Ønsker du sammen med andre, at opleve Fanø, som udover at være på UNESCO’s verdensarvliste i Nationalparken Vadehavet også har sin helt egen DNA? Løbet byder på panoramaudsigt og en unik natur, og du vil undervejs komme til at føle dig ydmyg over for en smuk og storslået natur, når du oplever at strand, himmel og hav går ud i ét. Vi vil gøre os umage for at give dig en god oplevelse fra start til slut.

 CVR. NR.: 36 57 99 43 

Alle billederne på vores hjemmeside er fra ruten. Fotograf Amalie Hahn Jensen

Vi samarbejder med FÆRGEN

Venskab holder sygdom fra døren – Fællesskab ét af løbets tre formål

Jesper var i 2010 med i et forskningsprojekt på Rigshospitalet med Bente Klarlund i forhold til at finde ud af, om maratonløb belaster kroppen ved slitage. Deltagerne skulle løbe 7 maraton på 6 dage, og blev undersøgt før og efter de 7 maraton løb. Der forskes stadig ud fra de prøver, der blev taget. Der var både en amerikansk og en engelsk forsker med i forsøget – begge løbere og som I måske ved, løber Bente Klarlund også. Det var spændende, at være en del af samt tilbringe en hel dag sammen med forskere, som brænder for deres mærkesag. Jesper havde efter de 7 maratonløb omdannet 400 gram fedt til muskler og vandt samlet de 7 løb. Vi har flere af Bente Klarlunds bøger og har fulgt hende siden.

Hun har netop været i DR med ”Venskab holder sygdom for døren”, som vi har linket til. Det er netop hele omdrejningspunktet for vores eget projekt ”Fanø Marathon”, idet fællesskab og gode fælles oplevelser er ét af løbets 3 formål. Se videoen og læs artiklen her:

Kira Jensen synes du skal læse en artikel fra dr.dk:

https://www.dr.dk/nyheder/viden/p1livex/video-bente-klarlund-venskab-holder-sygdom-fra-doeren

Sendt fra dr.dk

HUSK, at du kan følge os på FACEBOOK.