Fanø Marathon giver overskud til Ventilen

Fanø Marathon 2015 giver et evt. overskud til Ventilen. Det er vigtigt for os, at pengene går til Casper, Louise og line fra Ventilen så de bevarer motivationen og gnisten til fortsat at gøre en indsats for andre unge. De fortjener en fortjenste. Èt af løbets formål var fælleskab og fælles oplevelser. Billederne nedenfor taler for sig selv.

Hilen fra Ventilen: Tak og i lige måde! Synes virkelig det har været en fantastisk dag, og det er vildt imponerende hvad i har fået udrettet! I kan virkelig godt tage at klappe jer selv på skulderen 

Samarbejde med frivillig organisation

Fanø Marathon 2015 har den 28/8 haft møde med en frivillig organisation, da løbet ønsker at sponsorere et depot med henblik på, at synliggøre behovet for flere frivillige. Organsationens målgruppe er unge mennesker i aldersgruppen 15-25 år. Formålet er, at guide de unge mennesker ud af ensomheden. Ensomhed handler ikke kun om at være ene, men det handler også i den grad om at føle, at "man passer ind". At være en del af fællesskabet. Ét af formålene bag Fanø Marathon er fællesskabet, og det er vores overbevisning, at det er unødvendigt, at nogen behøver at føle ensomhed. Vi håber på, at et sambejde ressoucemæssigt kan lade sig gøre.