Cykling kan føre til vægttab

HIIT, eller højintensiv intervaltræning, er en måde at forbrænde fedt og tabe sig ved at træne på. HIIT er en metode, hvor man træner i et minut med en højere intensitet end normalt og derefter hviler i det næste minut. Cykling hjælper til at forbrænde mavefedt. Denne artikel undersøger nogle af de HIIT-metoder, som cykelryttere bruger. Denne artikel vil forklare, hvordan HIIT virker, og hvorfor det er så gavnligt for vægttab.

Pendling på cykel

Pendling på cykel kan forbrænde lige så mange kalorier som 40 minutter i fitnesscenteret fem dage om ugen. Og det inkluderer ikke den tid, der bruges på vejen. Faktisk er det blevet forbundet med den laveste risiko for kræft og hjerte-kar-sygdomme at cykle til arbejde. Det viser Celis-Morales (2017), en prospektiv kohortestudie. Hvis du stadig ikke er overbevist, så læs videre! Vi har nogle gode oplysninger til dig nedenfor.

Cykling forbrænder ca. 500 kalorier i timen. Så hvis du pendler på cykel i syv timer om dagen, kan du forvente at smide op til et pund fedt. Det ville være tre til fire pund om måneden. Derudover er det muligt at dyrke andre former for kardiovaskulær træning, mens du cykler. Og hvis du stadig ikke er overbevist, kan du overveje at pendle på cykel på dine fridage.

Cykling i et hurtigere tempo i et minut og derefter i et langsommere tempo i det næste minut

Når du cykler i et hurtigt tempo i et minut og derefter i et langsomt tempo i det næste minut, forbrænder du fedt og øger din energi. Mens det kan se ud til at cykle i et hurtigt tempo kan hjælpe dig med at tabe dig på kort tid, er det ikke holdbart på lang sigt. Selv om det hjælper dig med at forbrænde fedt på kort sigt, vil du sandsynligvis ende med at overtræne din krop og risikere at få skader.

Forskning tyder på, at cykling er en effektiv måde at øge dit energiniveau og reducere dit samlede kropsfedtniveau på. Det er også kendt for at forbedre koncentrationen, kreativiteten og hukommelsen samt at reducere angst og stress. Desuden er cykling en fremragende måde at forbedre den kardiovaskulære kondition på. Ved at cykle i et højere tempo i det ene minut og i et langsommere tempo i det næste minut vil du øge dit stofskifte og reducere din appetit, hvilket i sidste ende vil føre til en vægtreduktion.

HIIT kan reducere fedt og tabe sig

HIIT er en højintensiv intervaltræning. Det indebærer intervaller med ekstremt høj intensitet afvekslet med hvileperioder. Kroppen når højintensitetstærsklen, når den er næsten forpustet eller når 80 % af den maksimale puls. Nogle superhøjintensive HIIT-træninger presser endda brugeren til 100 % af den maksimale puls. For at bestemme din maksimale puls skal du trække din alder fra 220 år og gange resultatet med to.

HIIT-cykling er en fantastisk måde at forbrænde fedt på. Når HIIT kombineres med en sund kost, er det en fantastisk måde at forbrænde fedt på. Ved at cykle i ca. en time hver dag vil du forbrænde mere end 1.500 kalorier på et enkelt træningspas. HIIT er 7 gange mere effektivt end traditionelle cardioøvelser. HIIT er også hårdere for musklerne end traditionelle øvelser og kræver tid til restitution mellem sessionerne.

Cykling forbrænder mavefedt

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at cykle. Det er en helkropsøvelse, der udfordrer led og muskler. Det svarer til at dyrke en sport uden at bruge lemmerne og øger udholdenheden. Cykling forbrænder mavefedt ved at målrette forskellige muskelgrupper og fedt omkring disse muskelgrupper. Ud over vægttab kan cykling forebygge mange almindelige livsstilssygdomme. Det forbedrer også humøret, og det hjælper med at lindre stress.

Ud over at øge muskelmassen øger cykling din puls og opbygger langsomme udholdenhedsmuskelfibre med langsom trækstyrke. Det øger også kapillærudviklingen. Denne øvelse forbedrer også din evne til at forbrænde laktat til energi. Cykling er en aerob træning, og den forbrænder mavefedt på samme måde som indendørs. Tricket er at holde et moderat tempo, mens du arbejder hårdt nok til at holde din puls omkring 70 procent.