Det ugentlige horoskop

Et ugehoroskop kan være meget nyttigt, hvis det bruges korrekt. Hvis du træffer risikable beslutninger, kan du tjekke dit horoskop for denne uge for at sikre dig, at dine forudsigelser er korrekte. Der er flere tegn, som du skal kigge efter i dit horoskop. Her er nogle eksempler
Jomfru Vir

Jomfruen er et praktisk, analytisk og hårdtarbejdende tegn, der ved, hvordan man løser problemer. De er bedst til job, der kræver analytisk tænkning, praktisk arbejde og organisation. De er også utroligt dedikerede over for deres familie, herunder ældre og syge. De er hengivne til traditioner og forstår, hvad det vil sige at have ansvarsfølelse.

En Jomfru ønsker at finde det gode i menneskeheden og er ofte meget omhyggelig og metodisk i deres tilgang. Deres følelsesmæssige selvudfoldelse er forstærket, når de er tæt på nogen. Men Jomfruer er følsomme og har brug for at blive elsket, og nogle gange lukker de deres hjerter for verden. De accepterer ikke altid følelser som gyldige - især ikke når de er i konflikt med fornuften. Men hvis du er født i Jomfruens tegn, vil du sandsynligvis få succes i erhvervslivet eller få en givende ny oplevelse på arbejdet.

I denne uge vil fuldmånen i Fiskene aktivere det andet hus for penge og ressourcer. Det betyder, at du vil træffe vigtige beslutninger vedrørende dit forhold, både i personlige og forretningsmæssige spørgsmål. Dette er en følelsesladet tid, så det er vigtigt at overveje dine muligheder nøje og være fleksibel.

I denne uge bør jomfruer holde øje med smigrende smigere. Begræns dine interaktioner til folk, der er på din bølgelængde. Omfavn også din selvkærlighed og selvsuverænitet. Jomfruer bør undgå at skynde sig til undsætning, men hellere tage sig tid til at tage sig af sig selv og fokusere på deres helbred.

Venus

Den kommende uge vil være fuld af begivenheder, der involverer Venus. Hendes tilbagevenden til toppen af horoskopet på mandag vil hjælpe dig med at gøre et godt indtryk på arbejdet, til jobsamtaler og under præsentationer. Tirsdag vil hun være i konjunktion med fuldmånen, hvilket fremhæver mental sundhed og holistisk velvære. I Tyren vil hun også hjælpe dig med at fejre fremskridt og sætte intentioner. Venus vil også gå ind i Tyrens venskabszone lørdag, hvilket vil forbedre sociale kontakter.

Venus er i dit tegn indtil slutningen af september. I denne periode hersker hun over romantisk kærlighed. Hun står også i trine til Jupiter, hvilket kan føre til erotisk tiltrækning. Ikke desto mindre bør du forsøge at undgå impulsive handlinger, da du kan få dig selv i problemer, hvis du taler udenom.

Venus er også støttende, så din nuværende kærlighedsforbindelse vil føles meget støttende. Libraner kan vise deres påskønnelse ved at love at være bedre versioner af sig selv for deres partner. Venus kan også støtte nye romantiske muligheder ved at opmuntre dig til at forbedre dit selvværd. Derudover giver fuldmånen i Vægten også støtte til nye romantiske muligheder.

Den romantiske Venus vil være meget på fremmarch i denne uge. Fra mandag den 16. august til og med fredag den 10. september bevæger hun sig gennem det syvende hus for relationer og partnerskaber. Hun vil være fokuseret på en-til-en-aktiviteter samt på projekter, som du kan dele med venner. Hun kan blive inspireret til at møde en ny partner gennem venner, mens de, der er tilknyttet, kan være mere åbne over for gruppedates.

Mars

I denne uge opmuntrer Mars-Uranus-konjunktionen Leos til at tage risici, især i deres karriere. Onsdag går Merkur ind i Jomfruens indkomstzone, hvilket giver Leos mulighed for at lære at tage ansvar for deres økonomi. I mellemtiden opfordrer Mars-Saturn kvadratet Leos til at overveje arbejde, der hjælper med at støtte deres relationer.

Hvis du har følt dig utilfreds med den retning, dit liv har taget, er det tid til at overveje dine prioriteter og komme videre. Brug Mars og Tvillingernes energi på en ny, kreativ aktivitet, der føles autentisk og får dig i flow. Det kan være en ny rejseidé, en livsstil eller et fitnessmål eller en kunstnerisk udfoldelse. Uanset hvad, vil du finde enorm tryghed og belønning i en ny aktivitet. Med denne energi er du måske endda i stand til at manifestere dit livs sande drøm.

Mars' næste store træk vil føre ham ind i det sjette hus for rutiner og arbejde, hvilket betyder at dit arbejde og dit helbred vil accelerere i dette hus. Jordtegn, der er målorienterede under denne transit, bør pace sig selv for at undgå udbrændthed og udmattelse. Da Mars er i dette hus i en periode på syv måneder, bør de lave en liste over opgaver og ansvar for at sikre, at de ikke overvælder sig selv eller andre.

På samme måde inspirerer Mars-Jupiter-trinussen Tyren til at være sårbar og tage risici. Denne kombination fremmer kreativitet og inspiration. Mens Mars kan være meget konkurrencepræget og ophidset, er han også en stor motivator.