Sådan vælger du en sekundær sport til dit barn

Før du vælger en sekundær sport til dit barn, skal du tænke over, hvordan årstiderne er i dit område. De fleste skoler tillader ikke, at eleverne kan dyrke to forskellige sportsgrene i samme sæson. Efterårs- og vintersæsonen overlapper dog nogle steder. Hvis du overvejer at vælge to sportsgrene til dit barn, er det bedst at tale med gymnasiets sportschef for at sikre dig, at det er muligt at opfylde sæsonkravene for begge sportsgrene.

Hvilken sekundær sport passer til dit barn

Før du vælger en sekundær sport til dit barn, skal du overveje de fysiske egenskaber, der kræves til den pågældende sport. Tal med træneren og find ud af, hvad de fysiske krav er. Hvis sporten er svær for dit barn, så prøv en anden sport. Uanset hvilken sport du vælger, er det vigtigste, at dit barn deltager i den.

Hvilken sekundær sport er bedst for en teenager

Det vigtigste at overveje, når du skal beslutte, hvilken sekundær sport din teenager skal tilmelde sig, er hans eller hendes fysiske helbred. Teenagere er stadig i vækst og kan lide af overbelastningsskader. Den gentagne brug af leddene og musklerne kan forårsage alvorlige og nogle gange endda permanente skader. Derfor er det bedst at vente, til din teenager er mindst 15 år gammel, før han eller hun begynder at specialisere sig i én sport.

En sekundær sport kan være enten holdsport eller individuel sport. Individuelle sportsgrene er sportsgrene, der ikke er holdsportsgrene, og som sætter teenageren op mod sig selv. Nogle eksempler på disse sportsgrene er svømning, løb og kampsport. Disse typer sport kan hjælpe din teenager med at udvikle fysisk styrke og fremme udendørs aktiviteter.

Selv om konkurrence kan være sjovt, lærer sport også arbejdsmoral og disciplin. Mange sportsudøvere med gode præstationer kan få stipendier til college. En populær sport for både drenge og piger er basketball. Både drenge og piger kan spille basketball, hvilket kan være en god holdopbyggende aktivitet. Baseball er en anden populær sport, som både drenge og piger kan dyrke. Piger kan også spille softball, hvilket er et godt valg for en teenagepige.